Big Bang d.o.o.

Big  Bang  d.o.o. Beograd i Sindikat Telenor su potpisali ugovor o poslovno tehničkoj saradnji.

Big Bang je samostalna divizija u okviru Merkur Grupe sa mrežom od 16 prodavnica u Sloveniji. Predstavlja najvećeg prodavca audio-video i IT proizvoda na slovenačkom tržištu gde ima od   30% do 60 % tržišnog udela. Pored vodećeg položja u pomenutim kategorijama Big Bang spada u red većh prodavaca bele tehnike, telekomunikacija i gejminga.

Kategorije proizvoda koje možte naći u našoj prodavnici su: bela tehnika, mali kućni aparati, računari i oprema, fotoaparati i oprema, televizori, hi-fi, mobilni telefoni u slobodnoj prodaji ili u Telekom paketu, fiksni telefoni, filmovi na DVD i blu-ray-u, konzole za igru i igre, pokloni i ogroman asortiman dodataka i gedžeta.

U Beogradu nas možete posetiti na drugom spratu Ušće Shopping center-a, Bulevar Mihajla Pupina 4 ili pogledati našu novu internet prodavnicu na www.bigbang.rs

Zaposlenima, tj. članovima sindikata nudimo kupovinu robe putem administrativne zabrane na maksimum  6 mesečnih rata bez kamate i učešća. Minimalni iznos rate je 500,00 dinara, maksimalni iznos rate je 30% od neopterećenog dela plate, a svakog meseca organizujemo i ekskluzivne popuste na pet artikala.

Obustave će se vršiti na osnovu administrativnih zabrana koje overava Sindikat Telenora.

Big Bang vrši besplatnu isporuku bele tehnike i ostalih artikala na užoj teritoriji Beograda čija je minimalna vrednost 10.000,00 dinara po unapred ugovorenim terminima.
Za isporuke van teritorije Beograda zadužena je kurirska služba.
Za narudžbe čija je vrednost veća od 10.000 dinara isporuka je besplatna.
Za narudžbe čija je vrednost manja od 10.000 dinara troškovi isporuke iznose 295 dinara.