Izlet - Slovenija - Italija - 2 dana

Portorož – Trst – Bovec - Bled – Kranjska Gora – Ljubljana

Program putovanja:

19. 10: Polazak grupe iz Beograda u 21h sa parkinga ispred hotela Intercontinental , savska strana. Vožnja preko Hrvatske … (sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe).

1. Dan 20. 10.2012.:

Dolazak u Portorož u ranim jutarnjim časovima, obilazak najpoznatijeg slovenačkog primorskog turističkog centra. Prepodnevni boravak uz obilazak Bernandina i Kopra. Polazak grupe  za Trst. Dolazak u Trst u popodnevnim časovima. Šetnja – obilazak centra grada sa posetom srpskoj crkvi u Trstu.  Slobodno vreme. Polazak grupe za Bovec, jedno od najvećih slovenačkih skijališta na obroncima Alpa. Dolazak u hotel. Slobodno vreme za šetnju. Noćenje.

2. Dan 21.10.2012.

Doručak. Polazak za Bled, obilazak jezera i obilazak vidikovca sa Starim gradom iznad Bleda iz XI v. Polazak za Kranjsku Goru. Obilazak najpoznatijeg slovenačkog ski centra, skakaonice na Planici. Polazak grupe za Ljubljanu. ). Dolazak u Ljubljanu u popodnevnim časovima, panoramsko razgledanje grada : Tromostovlje, park Tivoli, St. Nikola katedrala iz XIII  v, Ljubljanski zamak,... Slobodno vreme u Ljubljani. Polazak grupe za Beograd u popodnevnim časovima. Nastavak puta preko Hrvatske sa dolaskom u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 95€

(plativo u dinarskoj protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate na 3 jednake mesečne rate)

Aranžman obuhvata:

• prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
  • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom na Bovcu Hotel Sanje Ob Soči
  • obilasci po programu
  • turističko vođstvo puta
  • organizacioni i drugi troškovi

Aranžman ne obuhvata:

• fakultativne troškove
  • ulaznice i druge troškove
  • putno osiguranje

U slučaju prijave dovoljnog broja putnika (40), za ostvarivanje ponuđene cene aranžmana, Sindikat Telenor će sklopiti Ugovor o putovanju sa turističkom agencijom.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putovanje će izvesti turistička agencija uz potpisivanje pojedinačnih ugovora sa svakim prijavljenim putnikom ponaosob.

Prijave za putovanje mogu se poslati klikom na link: Prijava za izlet.

Rok za prijavu je 5. oktobar 2012. godine.