Zdravstveno-terapeutski proizvodi

Udruženi Sindikat Telenor potpisao je Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa Satelit Travel dooi na taj način omogućio svojim članovima plaćanje putem administrativne zarade na 6 mesečnih rata, kao i popust od 10%.

POBOLJŠAJTE DRŽANJE, UMANJITE TEGOBE I PRUŽITE SVOM ORGANIZMU PREKO POTREBNU ENERGIJU POMOĆU KOJE ĆETE SE OSEĆATI ZDRAVIJE I RASPOLOŽENIJE.

Reč je o proizvodima koji imaju blagotvoran uticaj na organizam i deluju pozitivno na poboljšanje opšteg stanja. Najpre, tu su higijensko-anatomski jastuk dimenzija 40x80, koji možete spakovati u svoju putnu torbu i tako nastaviti da uživate u novom kvalitetu sna koje Premium Design jastuci pružaju, gde god da se nađete. Njegova navlaka izrađena je od kvalitetnog pamuka, a pakuju se u finu vrećicu napravljenu od istog materijala, te ga možete svuda nositi sa sobom.

Ako želite da popravite držanje i otklonite bol u  ma kom delu tela, u tome će vam pomoći magnetni pojas. Izrađen je od najkvalitetnije vune u dva sloja i opremljen magnetom. Deluje terapeutski na bolnu tačku vašeg tela, otklanja napeteost i pozitivno utiče na vaše celokupno stanje organizma.

U ponudi su i magnetni ulošci, koji su pokazali odlične rezultate kod mnogih korisnika. Deluju na refleksne tačke na stopalima, koje stimulišu rad određenih organa u organizmu. Magneti deluju dubinski snagom magnetnog dejstva na biološki aktivne tačke stopala. Ovi ulošci usmeravaju pravilno držanje celog tela, ublažavaju bolove u kičmenom stubu, nogama i kolenima i doprinose boljem opštem stanju organizma. Prijatni su za nošenje jer masiraju stopala i pospešuju cirkulaciju krvi.

U programu malih proizvoda još ćete naći magnetni nakit koji nije samo lep i moderan već i izuzetno koristan, jer deluje terapeutski na ceo organizam, ako i alpska (Alpenkrauter krema) koja će vam mnogo pomoći u otklanjanju glavobolje, stresa, napetosti ili ukočenosti vrata i leđa, upale mišića.