Sani Optik

Udruženi Sindikat „Telenor“ i kompanija “Sani Optik” potpisali su ugovor o poslovno tehničkoj saradnji koji podrazumeva uslove povlašćene kupovine za članove Sindikata:

• Besplatna provera vida i sluha u svim Sani Optik poslovnim jedinicama širom Srbije
  • 10% popusta na dioptrijske okvire, naočare za sunce i dioptrijska sočiva
  • 10 % popusta na cene  slušnih aparata za gotovinska plaćanja
  • 10%  popusta na cene kontaktnih sočiva i pratećeg materijala
  • Mogućnost otplate do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane

Odobreni popusti se ne mogu kombinovati sa važećim akcijama i sniženjima u „Sani Optik“ –u , kao ni sa popustima koji su zagarantovani članovima našeg Loyalty kluba.

Pravo na popust mogu ostvariti članovi Sindikata i članovi uže porodice (bračni drug, deca i roditelji).

Članovi Sindikata će se identifikovati ID karticom.

Da biste preuzeli administrativnu zabranu morate biti ulogovani!

O kompaniji „Sani Optik“

Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “Sani Optik” posluje u  31 gradu u  Srbiji i dva u Republici Srpskoj, kroz mrežu od 45 centara za korekciju vida i sluha.

Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individualnih oliva za slušne aparate i slično.

Asortiman proizvoda koji se plasira kroz maloprodaje pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, kvaliteta, ali i specifičnih zahteva lokalnih tržišta. Obuhvata modele poznatih brendova: Gucci, Puma, Pomellato, Boucheron, Saint Laurant, Missoni, Moschino, Replay,  Baldinini, Vivienne Westwood, Lacoste, Salvatore Ferragamo, Valentino i dr. Moderne i interesantne dioptrijske i naočare za sunce u ponudi prate modne trendove i ispunjavaju visoke standarde kvaliteta.

Asortiman dioptrijskih sočiva obuhvata ponudu stranih i domaćih proizvođača različitih raspona i dorada sa ciljem pronalaska individualnog rešenja za svakog klijenta.

Korisnicima kontaktnih sočiva dostupan je asortiman kontaktnih sočiva svih vrsta, uključujući i kozmetska kontaktna sočiva. Savremena tehnološka rešenja slušnih aparata švajcarskih dobavljača, koja kompanija plasira na tržište Srbije nude rešenja za sve vrste oštećenja sluha.

Iskustvo i tradicija višedecenijskog poslovanja  „Sani Optik“ – a na domaćem tržištu garant su kvaliteta proizvoda i usluga. Redovno proširujemo naš asortiman novim brendovima okvira u skladu sa savremenim modnim trendovima, kao i dioptrijskih sočiva i slušnih aparata.

Maloprodajna mreža „Sani Optik“-a u Srbiji:  http://www.sanioptik.rs/maloprodaja/beograd/

Zvaničan sajt „Sani Optik“:  http://www.sanioptik.rs

Zvanična Facebook stranica „Sani Optik“: https://www.facebook.com/sanioptik