Ted Lapidus

Udruženi Sindikat Telenor potpisao je ugovor o poslovnoj saradnji sa kompanijom Tedmans Fashion d.o.o. sa ciljem da se članovima Sindikata obezbede povoljni uslovi za kupovinu robe, u vidu plaćanja na 4 mesečne rate putem administrativne zabrane ili uz popust od 10% za plaćanje gotovinom.

TED LAPIDUS se uvek fokusirao na kvalitetne i izuzetne komade.

Tokom godina, kuća TED LAPIDUS je razvila inovativne linije i dodatke koji su pomogli da se brend proširuje na međunarodnom nivou. Njegove muške linije su sinonim za klasičnu francusku eleganciju. Široki dodatan asortiman dopunjuje kolekciju: naočare, satovi, kaiševe i sl. Neophodan je za muški garderober.

Od 1951. TED LAPIDUS je oblačio ličnosti poput Brigitte Bardot, John Lennon i The Beatles. Brend je definisan kao stilski i urbani, ali uvek traži inovativni izgled. Njegova konzervativna tendencija podrazumeva veoma veliki tržišni segment. TED LAPIDUS je modna kolekcija, koja se definiše kao mešavina savršenog reza i dodira ekstravagancije.

Adresa:Nušićeva, 3a, Beograd.