Sport Vision

Kao jedna od vodećih firmi u regionu, Sport Vision se skoro petnaest godina uspešno bavi trgovinom sportske obuće, odeće i opreme renomiranim svetskih brendova NIKE, adidas, Converse, Reebok, PUMA … putem svoje veleprodajne i maloprodajne mreže.

Bitna napomena je da svi već učlanjeni standardni članovi/koji vec imaju kartice Sport&Bonusa/ moći će ubuduće bez ikakvog dodatnog zahteva da kombinuju ove dve povoljnosti.

Kolege koje nemaju nasu karticu a koji zele da koriste pogodnosti, potrebno je da pre nego što realizuju kupovinu preko AZ prvo preuzmu svoju Sport&Bonus karticu na kasi naseg prodajnog objekta.

Preuzimanjem kartice Sport&Bonusa, kupci postaju članovi našeg loyalty kluba I odmah ostvaruju 5% popusta kao nagradu za preuzimanje kartice.

Takodje imace mogucnost kupovine artikala sa popustom koji su označeni S&B kružićem, stalnu informisanost preko poruka oko naših akcija i aktivacija i raznoraznih benefita koji se sa time dobijaju i sl, personalizovani popusti, vaučer za rodjendan i sl. i sve to preko administrativne zabrane na 9 rata bez kamate.

Unitel & Sport Vision potpisali su ugovor uz koji je omogucena kupovina na 9 mesecnih rata, uz administrativnu zabranu overenu od strane obračunske službe Telenora.

Ugovor

Administrativna zabrana