Tradicionalno prolećno putovanje 2020. - petodnevni obilazak francuske regije Provansa

Drage koleginice i kolege,

U skladu sa našom tradicijom zajedničkih prolećnih putovanja u organizaciji Sindikata, organizovaćemo petodnevni obilazak francuske regije Provansa sredinom  aprila 2020. godine. Prepoznatljiva po nepreglednim poljima lavande, impresivnoj arhitekturi i izvrsnim vinima, čari ove romantične oblasti će vas sigurno osvojiti na prvi pogled.

Pozivamo zaposlene u Telenoru, Telenor Common Operation i u Mobi Banci da nam se pridruže na ovom lepom putovanju i kao i do sada, slobodno pozovite porodicu i prijatelje da nam se takodje pridruže.

Cena aranžmana je 299 EUR ( odlazak avionom, 4 noćenja sa doručkom i povratak autobusom) a detaljan program putovanja možete pročitati na sledećem linku https://unitel.rs/portfolio/tradicionalno-prolecno-putovanje-2020-petodnevni-obilazak-francuske-regije-provansa/

Plaćanje na 7 mesečnih rata putem administrativne zabrane.

Rok za prijavu je 15.decembar 2019. na mail : milica.jankovic@telenor.rs i slavka.ivanovic@telenor.rs